Saltar apartados

PREMIS EMPORIA D'ARQUITECTURA EFÍMERA

 

ARQUITECTURES EFIMERAS DIM2017

https://www.veredictas.com/index.php?md=premis&accio=guanyadors&aneu_categoria=1028

Transformació de 7 espais museístics de la ciutat d'Alacant en ocasió del Dia dels Museus 2017. El seu objectiu va ser destacar les qualitats del patrimoni cultural de la ciutat per a posicionar-se com a vehicle de comunicació entre les institucions i l'espai urbà. En l'esdeveniment van participar 25 estudiants de la Universitat d'Alacant, sota l'adreça de la professora Adriana Figueiras.

 

AGRAÏMENT

Estem molt contents amb formar part de la Selecció en els Premis Nacionals d'Arquitectura Efímera 2017 (Emporia) en la categoria de "millor construcció per a un esdeveniment (esportiu, cultural, congresal, etc.)"

Per al meu com a professora, acompanyada d'una representació d'alumnes, ha sigut un honor participar en la cerimònia de lliurament de premis dijous passat a Barcelona.

Hem tingut grans competidors en aqueixa categoria, la qual cosa representa un orgull per a la nostra humil iniciativa, de caràcter educatiu.

Volem agrair i compartir el premi amb la Universitat d'Alacant , la Institució a la qual representem, així com amb els Museus d'Alacant, els qui van confiar en nosaltres i ens van brindar el seu suport.

Departament d'Expressió Gràfica, Composició i Projectes


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 36 54

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464