Saltar apartados

BENVINGUDA

Benvingudes i benvinguts a la pàgina WEB del Departament d'Expressió Gràfica, Composició i Projectes de la Universitat d'Alacant.

El Departament està situat en l'Escola Politècnica Superior i imparteix docència en les titulacions següents:

  • Graus: Arquitectura, Fonaments de l'Arquitectura, Arquitectura Tècnica, Enginyeria Civil, Enginyeria Multimèdia i Enginyeria Química.
  • Màsters: Gestió de l'Edificació. Enginyeria de Camins, Canals i Ports, Enginyeria Química, Prevenció de Riscos Laborals, i Professorat d'Educació Secundària.

El Departament es compon de la següents àrees de coneixement: Composició Arquitectònica, Expressió Gràfica Arquitectònica, Expressió Gràfica en l'Enginyeria, Enginyeria Cartogràfica, Geodèsia i Fotogrametria, i Projectes Arquitectònics.

A més de la tasca docent, el Departament desenvolupa una intensa activitat investigadora, tasques a les quals la Secretaria dóna suport.

Aquesta pàgina pretén posar a la disposició de tota la comunitat universitària la informació acadèmica, investigadora, administrativa i de serveis que puga resultar d'interès i que fomente la interacció entre tots els seus membres per a construir una autèntica plataforma de suport i visibilització de les seues línies de treball.

politecnica3lr-800

Departament d'Expressió Gràfica, Composició i Projectes


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 36 54

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464